Tüm Başvuru Tarihi ve Tarihleri

Tobb Nefes Kredisi Son Başvuru Tarihi

Tobb Nefes Kredisi Son Başvuru Tarihi

TOBB Nefes Kredisi 2020 son başvuru tarihi ne zaman? Denizbank esnafa destek kredi paketi Nefes Kredisi nedir?, Başvuru şartları nelerdir? TOBB Nefes Kredisi 2020 başvuruları başlıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, KOBİ’lere yönelik esnafa destek paketi kapsamında Nefes Kredisi projesini açıklandı. Son dakika haberine göre; söz konusu proje ile yüzde 7.5 faiz oranıyla, 100 bin TL’ye kadar toplamda 6 milyar TL’nin üzerinde kredi imkanı sağlanacak. Projenin KOBİ’ler açısından en avantajlı tarafı ise 2020 yılında anapara ve faiz ödemesi yapılmayacak olması. Peki Denizbank tarafından devreye alınan TOBB Nefes Kredisi 2020 başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte konuyla ilgili haberinin detayları..

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yaptığı önemli açıklamasında esnafa destek paketi kapsamında Nefes Kredisi’nin faaliyete geçirildiğini söyledi. Söz konusu destek paketi projesi ile 6 milyar liranın üzerinde kredi imkanının sağlanacağını söyleyen Hisarcıklıoğlu, projeye ilişkin detayları da paylaştı. Yapılan bu açıklamanın ardından TOBB Nefes Kredisi 2020 başvurusu nasıl yapılır ve şartlar nelerdir sorularına herkes yanıt aranmaya başlandı. İşte cirosu 25 milyon TL’nin altında olan KOBİ’lerin başvurusuna açık olan TOBB Nefes Kredisi başvuru şartları ve diğer detayları içeren haber ayrıntılarımızda..

– TOBB NEFES KREDİSİ 2020 BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR? – Tobb Nefes Kredisi Son Başvuru Tarihi

25 milyon liranın altında olan küçük işletmeler bugünden itibaren üye oldukları oda ve borsalardan alacakları üyelik belgesiyle Denizbank şubelerine başvuru yapabilecekler. Daha ayrıntılı detayların denizbank.com sayfasında paylaşılmasıda beklenmektedir.

– DENİZBANK ESNAFA DESTEK PAKETİ TOBB NEFES KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER

TOBB Rıfat Hisarıklıoğlu Nefes Kredisi başvuru şartları ile ilgili şu sözleri söyledi,
Birçok küçük işletmemiz haftalardır kapalı durumda. İhracatta, üretimde, hizmetlerde ciddi sorunlar yaşıyoruz” diyen Hisarcıklıoğlu, daha önce 6 kez ‘Nefes Kredisi’nin devreye alındığını herkese hatırlattı. Hisarcıklıoğlu, “Bu projeyle bankalar ve TOBB, üyelerimize kısa sürede 6 milyar liranın üzerinde kredi imkanı sağlayacak” dedi. Projeye 1 ay önce başladıklarını bildiren Hisarcıklıoğlu, “İlk olarak Hazine ve Maliye Bakanımıza anlattık. ‘Yürüyün, biz Hazine destekli KGF kefaletiyle arkanızdayız’ dediler. Ticaret Bakanımızdan izin istedik, ‘Arkanızdayım’ dedi” şeklinde konuştu. Hisarcıklıoğlu, cirosu 25 milyon liranın altındaki işletmelerin oda ve borsalardan alacakları üyelik belgesi ile Denizbank’a başvurabileceğini söyledi. Hisarcıklıoğlu, TOBB veya oda-borsa sistemlerinden de belge alınabileceğini kaydetti.

– TOBB NEFES KREDİSİ SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Tobb Nefes Kredisi Son Başvuru Tarihi hakkında henüz detaylı açıklama kamuoyuna yapılmamıştır. Yapıldığı andan itibaren basvurutarihi.com sayfamızda sizlerle paylaşacağız..

Exit mobile version