Tüm Başvuru Tarihi ve Tarihleri

Samsung İş Başvurusu

Samsung İş Başvurusu Samsung uzun yıllardır dünya devi olarak kendini sürdüren oldukça kurumsal bir firmadır. Burada çalışmak isteyen kişiler için oldukça cazip koşulları mevcut olan bir firmadır. Talep arttıkça iş ilanları yayınlanmaktadır. İş Başvuruları ve personel alımı yapılan iş pozisyonları insan kaynakları departmanı tarafından bizzat güncellenmektedir. Eleman alımı, personel ilanlarıyla alakalı detaylar

Samsung personel alımı ilanları ilgi alanınızdaysa kurumun personel alımları ile ilgili bazı sorularınız olabilir. Nedir bu sorular, Başvuru formu nasıl doldurulur? İş başvurusu nasıl yapılır? alımı yapılan pozisyonlar nelerdir? tarzında ve çalışma şartları ile ilgili hatta personel ücretleriyle alakalı birtakım sorular sorulabilmektedir.

Samsung İş Başvurusu Linki İçin Tıklayınız.

Samsung Kimdir?

Dünyanın en büyük elektronik cihaz üreticilerinden biri olan Güney Koreli şirket Samsung. Samsung, cihazlar, dijital medya cihazları, yarı iletkenler, bellek yongaları ve entegre sistemler dahil olmak üzere çok çeşitli tüketici ve endüstri elektroniği ürünlerinin üretiminde uzmanlaşmıştır. Teknolojide en çok tanınan isimlerden biri haline geldi ve Güney Kore’nin toplam ihracatının yaklaşık beşte birini üretiyor.

İlk yıllar

Samsung, 1 Mart 1938’de Lee Byung-Chull tarafından bir bakkal ticaret mağazası olarak kuruldu. İşine Taegu, Kore’de başladı, şehir içinde ve çevresinde üretilen erişte ve diğer ürünleri ticareti ve bunları Çin’e ve eyaletlerine ihraç etti. (Şirket adı, Samsung, Korece’den “üç yıldız” anlamına geliyordu.) Kore Savaşı’ndan sonra Lee, işini tekstile genişletti ve Kore’deki en büyük yün fabrikasını açtı. Savaştan sonra ülkesinin kendini yeniden geliştirmesine yardımcı olmak amacıyla yoğun bir şekilde sanayileşmeye odaklandı. Bu dönemde işi, amacı büyük yerli şirketlere (chaebol) onları rekabetten koruyarak ve onlara kolay finansman sağlayarak yardım etmek olan Kore hükümeti tarafından benimsenen yeni korumacı politikalardan yararlandı. 1950’lerin sonlarında şirket, Kore’nin en büyük ticari bankalarından üçünün yanı sıra bir sigorta şirketi ile çimento ve gübre yapan firmaları satın aldı. 1960’larda Samsung, bir petrol rafinerisi, bir naylon şirketi ve bir mağazanın yanı sıra daha fazla sigorta şirketi satın aldı.

1970’lerde şirket, tekstil endüstrisinde daha iyi rekabet edebilmek için tekstil üretim süreçlerini hammaddeden son ürüne kadar tüm üretim hattını kapsayacak şekilde genişletti. Samsung Heavy Industries, Samsung Shipbuilding ve Samsung Precision Company (Samsung Techwin) gibi yeni yan kuruluşlar kuruldu. Aynı dönemde şirket, ağır, kimya ve petrokimya endüstrilerine yatırım yapmaya başlayarak şirkete umut verici bir büyüme yolu sağlamıştır..

Exit mobile version