Tüm Başvuru Tarihi ve Tarihleri

Konut Kredisi Son Başvuru Tarihi

Konut Kredisi Son Başvuru Tarihi

Konut Kredisi başvuruları ne zaman başlıyor? Konut kredisi başvuru şartları neler? Konut kredisi başvuru tarihi hakkında detaylı bilgi ve analizler haberimizin devamında…

Devlet destekli kamu kuruluş bankalarının başlatmış olduğu konut kredisi başvuruları başlıyor. Corona (COVID) Salgını nedeniyle ekonomik olarak güçlük ve zorluk çeken vatandaşlara kolaylık sağlamak adına Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kamu kuruluş bankaları tarafından vatandaşlara konut kredisi imkanı sunuluyor. 12 aya kadar varan ödemesiz ve 15 yıla varan vade fırsatı ile vatandaşlarımız kredi kullanılabilecek. Peki konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak? Konut kredisi son başvuru tarihi ne zaman? Konut kredisi başvuru şartları nelerdir?

– KAMU KURUM BANKALARINDAN VATANDAŞA KONUT KREDİSİ DESTEĞİ

Sıfır veya ikinci el konut olmak üzere alımlarında çok düşük faiz oranı ve 12 aya kadar ödemesiz dönemi fırsatı olan aynı zamanda 15 yıla varan vade ile finansman imkanı sunulacaktır.

Sıfır konut ödeme grafiği:

Müşteri’ye verilebilecek kredi miktarı sınırlandırılmış olmakta ve üç büyük ilde (İstanbul, Ankara ve İzmir) krediye konu olacak konutlar için 750 bin TL, diğer şehirlerimiz için ise en fazla 500 bin TL’ye kadar kredi kullanılacak. Kredi kullanımında %10’dan başlayan, düşük özkaynak ve peşinat oranı uygulanacaktır.

Bu kapsamda birinci el/sıfır konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yıla kadar vade ve aylık %0,64 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacak.

AZAMİ 12 AY ÖDEMESİZ DÖNEMLİ
İkinci el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, azami 15 yıl vade ve aylık %0,74 faiz oranı ile finansman imkanı sunulacak.

İkinci el konut ödeme tablosu:

Daha fazla detaylı bilgi için aşağıdaki linkler aracılığı ile bankaların konut kredisi başvurularına hemen ulaşabilirsiniz.

Halkbank başvuru sayfası
Vakıfbank başvuru sayfası
Ziraat Bankası başvuru sayfası

Exit mobile version