Tüm Başvuru Tarihi ve Tarihleri

İhtiyaç Destek Kredisi Son Başvuru Tarihi

İhtiyaç Destek Kredisi Son Başvuru Tarihi

Temel ihtiyaç desteği kredisi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 10 bin TL Vakıfbank,Ziraat Bankası ve Halkbank kredi sorgulama sayfası ve dahası…

10 bin TL’ye kadar Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası 36 ay vade ile 6 ay ödemesiz kredi fırsatını vatandaşlara sunmaktadır. Corona virüs önlemleri kapsamında oluşturulan temel ihtiyaç desteği kredisi ile ilgili detaylar merakla çok yoğun olarak araştırılıyor. Peki temel ihtiyaç desteği başvuru sonuçları açıklandı mı, başvuru nasıl yapılır sonuçlar ne durumda?

Corona virüs salgının ekonomiye olumsuz etkilerini azaltmak için oluşturulan temel ihtiyaç desteği kredisi 10 bin TL’ye kadar veriliyor. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından verilen kredinin 6 ay ödemesiz dönemi bulunuyor. 36 ay vadeli krediye başvuru internet ortamı üzerinden yapılabiliyor. Peki temel ihtiyaç desteği başvurusu nasıl yapılır, sonuçlar açıklandı mı?

– TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ KREDİ BAŞVURU SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

36 ay vadeli 6 ay ödemesiz temel ihtiyaç desteği kredi başvuruları sonuçlanmaya başladı.Bankalar kredi sonucu ile ilgili başvuru yapanlara SMS yolu ile yanıt vermeye başladı.

– ZİRAAT BANKASI

Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen COVID-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle uygulamaya alınan “Ekonomik İstikrar Kalkanı” tedbirleri doğrultusunda Ziraat Bankası olarak hane halkı geliri aylık 5.000,-TL ve altında olan bireysel müşterilerimizi finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlatıyoruz.Bireysel İhtiyaç Desteği KredisiTemel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla Bireysel Müşterilerimiz;10.000,-TL’ye kadar,6 ayı ödemesiz dönemli, 36 ay vadeli,Aylık Eşit Taksitli,Kredi kullanabilecektir.

– ZİRAAT BANKASI KREDİ DURUMU NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

Kredi Başvurunuzun güncel durumunu Internet Şube, Ziraat Mobil uygulamasından takip etme imkanınız mevcuttur.

ZİRAAT BANKASI BİREYSEL KREDİ BAŞVURU EKRANI

– HALKBANK BİREYSEL TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIYOR?

Halkbank İnternet Şubesine giriş yaparak, Başvuru- Bireysel Kredi Başvurusu- Kredi Türü: Tüketici Kredisi-Kredi Alt Türü: Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi adımlarını izleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.

Halkbank Mobil Şubesine giriş yaparak; Başvuru- Kredi Başvurusu- Kredi Türü: Tüketici Kredisi- Kredi Alt Türü: Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi adımlarını izleyerek başvuruda bulunma imkanınız mevcut.

“0850 222 0 400” Halkbank Dialog’u arayarak Sesli yanıt sisteminde önceliklendirilmiş işlemler menüsünde 2 numaralı Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisini seçerek başvuruda bulunma imkanınız mevcut.

HALKBANK BİREYSEL TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI

– VAKIFBANK TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vakıbank’ten kredi kullanmak için aralarında birer boşluk bırakarak DESTEK TCKN ve HANEGELIRI yazıp 5724’e SMS atıldığında krediye olumlu ya da olumsuz dönüş hemen anında gerçekleşiyor.

VAKIFBANK BİREYSEL KREDİ BAŞVURU EKRANI

Exit mobile version