Tüm Başvuru Tarihi ve Tarihleri

Akbank Faizsiz Kredi Başvurusu

Akbank ilk kez Akbank hesabı açacak kişilere “Hoş Geldin Kredisi” altında 7500 TL’ye varan yüzde 0 faizli kredi imkanı sunacağını duyurdu. Geçen yıl 5000 TL olan faizsiz kredi limiti bu yıl 7500 TL’ye yükseltildi. Akbank 7500 TL’ye varan faizsiz kredi başvurusu işlemleri nasıl yapılır? Devamı makalemizin ayrıntılarında…

Bankalar emekli maaşları öncesinde maaşlarını taşıyanlara promosyon imkanı sunarken bazı bankalar da yeni müşterileri için özel fırsat ve kampanyalar hazırlıyor. Akbank faizsiz kredi başvurusu Bu bankalar arasında yer almakta olan Akbank ilk kez Akbank hesabı açacak kişilere 7500 TL’ye varan %0 faizli kredi imkanı sunuyor. Peki, Akbank’ın sıfır faizli ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen kişiler nasıl ve nereye başvuru yapacak?

AKBANK 7500 TL’ye VARAN FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

7500 TL’ye varan yüzde sıfır faizli kredi imkanından yararlanmak için ilk kez Akbank müşterisi olmak gerekiyor. Akbank faizsiz kredi başvurusu Aynı zamanda bu işlem Akbank şubelerinden değil mobil uygulama üzerinden yapılıyor.

Yani yüzde 0 faizli krediden yararlanmak için Akbank Mobil uygulamasını kullandığınız telefona bağlı olarak Google Play Store veya Apple Store‘dan telefonunuza indirmeniz gerekmektedir.

Akbank Mobil’i indirdikten sonra uygulamayı açıp “Akbanklı olmak istiyorum” sekmesine tıklayınız.

İstenilen bilgileri girdikten sonra devam tuşuna basın ve 3 aşamalı kimlik doğrulama bilgilerini tamamlayın. Açılan ekran üstünden kimliğinizin ön ve arka yüzünün fotoğraflarını çekin. Başlangıç ürünlerini seçtikten sonra başvuru sonuçlarını gör ve görüşmeyi başlat tuşuna basın. Görüntülü aramadaki görevli size kredinizin durumu ile ilgili bilgiyi söyleyecektir.

Kredinin geri ödemesi en fazla maksimum 12 ay taksiyle yapılıyor ve en fazla maksimum 7500 TL sıfır faizli kredi veriliyor.

12 aylık geri ödeme planında aylık taksit tutarı 625 TL’ye denk gelmektedir. Kredide 39,38 TL’lik bir kredi tahsis ücreti alınıyor.

AKBANK FAİZSİZ 7500 TL KREDİ ALMA ŞARTLARI NELERDİR?

Akbank’ın resmi internet sitesinden yapılan kampanya koşulları açıklaması şu şekildedir:

Sıfır faizli kredi kampanyasından Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek ilk defa ve uzaktan Akbanklı olma sürecini tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.

Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden gerçekleşecek olan müşteri edinimlerinde geçerli olup Akbank Mobil ve İnternet Şube üzerinden tamamlanacak başvurular için geçerlidir, Şubelerimizden edinimlerde geçerli değildir

Kredi başvurusu “Akbanklı Ol” süreci sırasında ya da süreç tamamlandıktan sonra Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.

Kampanyaya katılanlar, Akbanklı olduktan sonraki takip eden 5 gün içinde %0 faizli krediye başvurabilir.

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan Akbanklılar, belge işlemlerini tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonraki takip eden 5 gün içerisinde Akbank Mobil’e girerek krediye başvurabilir.

Söz konusu kredi talepleri bankamız tarafından değerlendirilerek olumlu bulunması halinde karşılanacaktır. Onaylanan kredi, Akbank Mobil veya İnternet Şube üzerinden kullanılabilir.

Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 7.500 TL, maksimum vade ise 12 aydır. Kampanya kapsamında alınacak olan masraf yalnızca kredi tahsis ücreti olup kredi tutarının %0,5’i + BSMV’dir.

Kampanyadan yalnızca gerçek kişi, bireysel müşteriler faydalanabilir. Kullanılabilecek kredi türü ise ihtiyaç kredisidir.

Her yeni Akbanklı kampanyadan sadece bir kere yararlanabilir.

Kredi koşullarını içeren örnek ödeme planı aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Bankamızın kredi koşullarını değiştirme, ek bilgi ve belge talebinde bulunma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tuttuğunu belirtmek isteriz.”

Exit mobile version