Tüm Başvuru Tarihi ve Tarihleri

1 Milyon Yazılımcı Başvuru Tarihi

1 Milyon Yazılımcı Başvuru Tarihi

1 Milyon Yazılımcı Projesi nedir?, başvuru nasıl yapılıyor? ve şartları neledir? BTK Akademi ile 1 Milyon Yazılımcı Başvuru Tarihi ne zaman ve nereden yapılacak? İşte beklenen cevaplar haberimizin devamında..

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, uzun süredir üzerinde çalışılan 1 Milyon Yazılımcı Projesinin detaylarını açıkladı. Nitelikli gençlerin istihdam edilmesi amacını taşıyan projeye ilişkin detayların duyurulması ile birlikte; 1 Milyon Yazılımcı projesi başvuru ekranı ve şartları ile ilgili araştırmalar sıklaştı. Sayısı milyonlara ulaşan gençler, BTK Akademi ile yazılımcı istihdamı gerçekleştirilecek projede yer almak ve 1 Milyon Yazılımcı başvurusu yapmak istiyor. Peki 1 Milyon Yazılımcı projesi nedir, başvuru nasıl yapılır? İşte şartlar, BTK Akademi başvuru ekranı ve eğitim sürecine ilişkin merak edilen detaylar…

1 Milyon Yazılımcı alınacak olan tarih başlamış olup aşağıdaki bulunan Hazine ve Maliye bakanlığının adresinden gerekli başvuruyu yapmanız gerekmektedir.

Başvuru Linki

– 1 MİLYON YAZILIMCI PROJESİ NEDİR VE KİMLER İSTİHDAM EDİLECEK?

Kamuda ve özel sektörde, Bilgi Teknolojileri (IT) alanında kariyer sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın özgeçmişlerinin oluşturulması kapsamında “1 Milyon İstihdam” uygulaması geliştirilmiş bulunmaktadır. Uygulama, sektörün yazılımcı ihtiyacına büyük oranda karşılık verecek bir proje olarak önümüzde durmaktadır. Bu kapsam dâhilinde vatandaşlarımızın öz geçmişlerinin dijital ortamda erişilebilir olması hedeflenmektedir.

– CV’LER TÜM FİRMALARIN ERİŞİMİNE AÇIK OLACAK

Online eğitim platformundaki algoritma, big data, bilgisayar programlama, blockchain, iş zekası, office programları, oyun programlama, siber güvenlik veri tabanı ve web programlama alanında derslerimize hemen ulaşabilirsiniz. Genç arkadaşlarımızın aldığı her eğitim ve başarı dereceleri, hazırladıkları özgeçmişlerine otomatik olarak işlenecektir. Tüm bu bulunan özgeçmişler, tüm firmaların erişimine açık bir havuzda duracak. Hali hazırda yazılımcı ihtiyacı duyan şirket ve firmalar buradan aradıkları kriterlere uygun adayları bulabilecektir.

1 Milyon Yazılımcı Projesi’nde gençlerin aldığı eğitimler CV’lerine işlenecek ve CV Bankasından firmaların ulaşımına açılacaktır.

Eğitimlerini bitirenler İş Analisti – Network Uzmanı – Proje yöneticisi – Raporlama Uzmanı – Sızma Testi Uzmanı -Siber Güvenlik Uzmanı – Sistem uzmanı -Sistem analisti – Veri analisti – Veritabanı yöneticisi – Web Tasarım Uzmanı -Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak ve diğer birçok alanda iş bulabilecekler.

Exit mobile version